Sushibar Kanemochi   •   Pedagogen Park   •   Bifrostgatan 38, Mölndal   •   Tfn: 0762-60 83 98

Sushi är ett hantverk, ett hantverk som det ligger både kärlek och möda bakom.

Designen bakom Sushibar Kanemochi blandar det nya med det traditionella och syftar till att skapa en fräsch öppen atmosfär. Inredningsdetaljer köptes in från Japan och hela baren går i en traditionell japansk minimalistisk design. Här upplever du samma atmosfär som om du var i Japan.

Vi åker och köper in råvarorna själva vilket innebär att vi endast använder de bästa och färskaste råvarorna till vår sushi. I köket förbereds allt varje morgon. Fisk, grönsaker och annat skärs upp i små munsbitar, ingredienserna till misosoppan hackas och riset kokas enligt ett hemligt recept.

Sushi är ett smörgåsbord à la Japan. Till riskudden, som är basen, kan man välja olika pålägg, t.ex. olika sorters fisk, skaldjur och grönsaker. Våra kunder har med andra ord möjlighet att fritt kombinera sin meny. Om man vill prova sushi för första gången har vi färdiga menyer som passar de flesta smaker.

Sushi är inte bara färskt, gott, snabbt, och prisvärt. Det är även nyttigt och hälsosamt. Så välkommen in och slå dig ner!

Hem            Dagens lunch            Meny            Fakta om sushi            Meny rekommendationer            Om Sushibar Kanemochi            Kontakt

Sushibar Kanemochi